Kérjük, támogassa munkánkat

adója 1 százalékával!

A mese olyan lelki táplálék, ami mérföldkőként, életre szóló nyomot hagy a gyermekekben. Nem csak a szülő és gyermek közt lévő kapcsolat erősödik meséléskor, de a gyermeknek alkalma nyílik a befelé figyelésre, a napi feszültségek, vagy speciális esetekben a betegség, és azzal járó kellemetlenségek okozta feszültségek feloldására – a mese táptalaján.
Észrevétlenül csempészhetünk értékeket, kulturális tudást, szellemi táplálékot az életébe, melyeknek később nemcsak hasznát veszi, de a megpróbáltatások alatt támaszává is válhat. Adjunk neki lehetőséget arra, hogy egy értékekkel teli, és számára is érthető világban fejlődjön, tanuljon, és alkosson először belül, amit később kifelé is folytathat.
A Mesék Világa Egyesület egyik meghatározó tevékenysége nyomtatott és elektronikus gyermekkiadványok készítése, kiadása, vagy a kiadásának elősegítése.
A magyar népmesék népszerűsítését célzó kiadványok, a tartós betegséggel élő gyermekeknek készülő speciális kiadványok és egyéb ismeretterjesztő mesék létrehozásában Ön is segíthet adója 1% – ával! Köszönjük!

Mesék Világa Egyesület

Adószám: 18285831-1-41

Tekintse meg videónkat!