Legújabb elektronikus kiadványunk

Barangolás Népmeseországban

Mentsd meg a sárkányokat!

Nagy veszedelem fenyegeti a magyarok Népmeseországát! A csodálatos történeteket egyre kevesebb gyermek ismeri, így a képzeletbeli ország nyugati határvidékére, a sárkányok és óriások földjére már rátelepedett a feledés homálya… Világszép Sárkány Rózsa Népmeseország királyához fordul segítségéért, mert a meséből eltűnt a Sárkánykirály, így története értelmetlenné, a mese hőse pedig céltalanná vált…Ha az olvasó gyermek megismeri meséjét, a sárkánykirály újra előbukkan a homályból, így a meseszereplők is megmenekülnek. Az elektronikus könyvben 7 próba is várja a mesét olvasó/hallgató gyermekeket, melyek sikeres teljesítésével kiérdemlik a Király oklevelét.

A Barangolás Népmeseországban című sorozat első részének elektronikus formábantörténő megjelenését az NKA Könyvkiadás Kollégiuma segítette elő. A mesekönyv számítógépes alkalmazása, valamint EPUB formátuma a https://mesekvilagaegyesulet.hu/online-kiadvanyok/ oldalunkon érhető el.

A kiadványban a Világszép Sárkány Rózsa című népmesét Billing Gyöngyi előadásában hallhatják az olvasni még nem tudó gyermekek.

Szerző és illusztrátor: Szabó Katalin
Mesemondó: Billing Gyöngyi
Kiadványszerkesztő: Péter Lea
Kiadó: Mesék Világa Egyesület, 2021

Tekintse meg videónkat!